Translate to:

Turisti ne znaju gde ste? Upoznajte se sa geolokacijskim marketingom!

13/02/2012

Foursquare je izuzetna socijalna geolokacijska mreža za unapređenje turističke prodaje, pogotovo ako ste vlasnik turističkog objekta u manjem mestu. Kako iskoristiti opcije Foursquerea u marketinškom planu za sopstveni biznis, saznajte na regionalnoj konferenciji Web::Strategija 13 – Kupac zvan čežnja” od 8. – 10. 3. 2012. u zagrebačkom Hypo centru, gde smo pripremili tačno ono što vam nedostaje da obogatite znanja o turizmu online – stručna predavanja, profesionalne predavače, radionice i seminare i razmenu poslovnih kontakata.

Što je uopšte geolokacijski marketing? Samo moderna varijanta word of mouth preporuke, samo što ovog puta preporuka gosta stiže od jednostavnog klika gumba na smartphoneu do cele internet zajednice ili grupe frendova i pratitelja na društvenim mrežama. Ujedno odgovara na pitanja: ko, što? I najvažnije gde vas mogu naći drugi turisti i potencijalni gosti?!

“Pre je vredelo pravilo: ako niste online, kao da ne postojite! Danas su pravila drugačija, ukoliko niste na nekom od popularnih geolokacijskih servisa, kao da vas nema na planeti Zemlja. Verujemo da je gost ili klijent svakome ko se bavi uslužnom delatnosti od presudne važnosti… a za pohvalu nekom restoranu ili hotelu nema bolje od geolokacijske društvene mreže.” – najavljuje svoje predavanje Željko Riha, poznati community manager i jedan od predavača 13. Web::Strategije, za koju se možete registrirati  klikom miša.

Ovde se prijavite već sada kako ne biste ostali bez svoje ulaznice. Cena od 900 kn + PDV vredi samo do 1. 3. 2012., a trenutna popunjenost sedećih mesta na konferenciji iznosi čak 50%.

Vidimo se 8.3. u zagrebačkom Hypo Centru!

 

Već poslujete online? Unapredite poslovanje!


2. i 3. dan konferencije za vas smo pripremili 3 edukacije u VMD poslovnom centru. Višestruki TOP5 predavač Web::Strategije Siniša Gavrilović održaće Web Business Radionicu (Webura), na kojoj ćete saznati više o tome kako vaš web treba sadržajno izgledati, kako poboljšati pozicije na pretraživačima, kako zarađivati putem weba. Na  ON-line TURizam (Ontur) seminaru koji održava Vedran Bajer možete naučiti kako gostu na webu prodati baš vašu turističku ponudu. Treći dan predavač Nikola Jellačić govori o povećanju konverzija na webu tj. Kako pretvoriti posjetitelja u kupca?! 

Uz Web::Strategiju 13 stoje:  zlatni sponzor – tvrtka za izradu web stranica Virtus Dizajn, zatim srebrni sponzori: studio za razvoj web stranica – LogIT internet usluge i kompanija za izradu web sajtova Trikoder, i bronzani sponzor -kompanija za mobilna rešenja Pet Minuta.

Konferenciju medijski prate zlatni partneri: tisak i online izdanja Nacional, Story, Cosmo, ELLE i VIDI, zatim portali Jutarnji.hr, Index.hr, Monitor.hr, Net.hr, Rep.hr, te stručni medijski partneri Croatian Traveller, MAKSI i Poslovni Turizam, na kraju i regionalni medijski partneri Hello, Serbia! i ITdogađaji.

Za korisnički vizualni doživljaj konferencije pobrinula se kompanija Manifest, te Fotosvijet.com za fotografije, a u organizaciji konferencije pomažu nam i drugi brojni partneri: Akcija, Timgraf Media, Omega studio, Avalon Premium Hosting, Zimo.co, OH! Okusite Hrvatsku, Eversys, Uklanjanjevirusa.com, Web Marketing Akademija, Refleksoterapija Flatz, World Class Health Academy, Vinarija Štampar i Mozaik grupa Hypo centar.

Izvor: http://www.webstrategija.com

  • Share

  • admin (75)
  • Hello Serbia (1201)
  • Comments are closed.