Translate to:

“Romantikom” na “Dane ludaje” – Muzejski voz 11. oktobra vozi do Kikinde

09/10/2014
DrugaaMuzejski voz “Romantika” će 11. oktobra saobraćati do Kikinde, zbog održavanja tradicionalne manifestacije “Dani ludaje”, najavile su “Železnice Srbije”.
Po redu vožnje, muzejski voz iz beogradske železničke stanice polazi u 06.35 časova, a u Kikindu stiže u 11.50 časova. U povratku iz Kikinde “Romantika” polazi u 19.05 časova, a dolazak u Beograd je planiran u 00.12 časova.
Cena karte za jednodnevni izlet do Kikinde za odrasle je 1.260 dinara, za decu od šest do 12 godina i penzionere 780 dinara. Deca do šest godina prevoze se besplatno ukoliko ne koriste sedište.
U cenu jednodnevnog izleta je uračunata vozna karta na relaciji Beograd – Kikinda – Beograd, autobuski prevoz u Kikindi od železničke stanice do centra grada i obratno, razgledanje turističkih znamenitosti sa turističkim vodičem, ulaznice za Narodni muzej i Suvaču – mlin na konjski pogon, kao i troškove organizacije putovanja i usluge vodiča. Na manifestaciji “Dani ludaje” u Kikindi putnici mogu videti defile paradnih kočija, muzičko-scenski program i dodelu nagrada za najteže i najduže ludaje.
Izvor: www.ekapija.com
  • Share

  • admin (75)
  • Hello Serbia (1201)
  • Comments are closed.