Translate to:

Promo krstarenje Beogradom

03/07/2015

3410124175006e315d7c2b294118723_v4 bigTokom leta, svakog ponedeljka, srede i petka biće organizovano besplatno promotivno krstarenje koje će organizovati Jahting klub “Kej” u saradnji sa gradskim Sekretarijatom za privredu i Turističkom organizacijom Beograda.

Sekretarijat za privredu je prepoznao i podržao inicijativu da u okviru promocije reka i nautičkog turizma građanima i gostima Beograda pokloni besplatno krstarenje Dunavom i Savom. Beograđani i gosti mogu besplatno krstariti i upoznati grad sa reka svakog ponedeljka, srede i petka od 18 časova. Tokom krstarenja građani će biti u prilici da vide Konjsko ostrvo, ušće Save u Dunav, deo Velikog ratnog ostrva, sportski centar “Milan Gale Muškatirović”, Kulu Nebojša, Kalemegdan, Brankov most… Cilj krstarenja je upoznavanje grada sa reke, njegove istorije i kulture, o kojoj će posetioci jahting kluba “Kej” moći da čuju od profesionalnog vodiča na srpskom i engleskom jeziku.
Besplatna akcija će trajati od 01. jula do 1. novembra kako bi beograđani što duže uživali u pogledu na Beograd iz nekog drugog ugla.

Maršuta krstarenja: Jahting klub “Kej” – Konjsko ostrvo – Ušće ( srećna bova ) – deo Ratnog ostrva – SC “25.maj” – Nebojšinakula – Kalemegdan – Pristanište JRB – Brankov most – Pogled na Savske mostove – Muzej savremene umetnosti – Akvatorijum – Rečna flotila – Jahting klub “Kej”.

Avantura zagarantovana!

  • Share

  • admin (75)
  • Hello Serbia (1201)
  • Comments are closed.