Translate to:

“Musicology” festival na Kalemegdanu od 23. do 26. jula

17/07/2015

MusicologyZa sve ljubitelje festivala i muzičkih događaja, uskoro će se u Beogradu održati “Musicology festival”, koji je prethodne godine debitovao na Kalemegdanskoj tvrđavi.

Ove godine biće održan na istom mestu u periodu od 23. do 26. jula.

Publika, čiji ukus i senzibilitet je marginalizovan i koja se ponovo pojavila sa svojim potrebama za kvalitetnim muzičkim događajima, pratiće “Musicolgy” i ove godine. Festival je ove godine znatno porastao, a o tome najbolje govore velika muzička imena koja će prodefilovati drugim po redu “Musicology” festivalom.

Festival će otvoriti džez zvuci Duška Gojkovića i “Belgrade Summit Octet”, dok će u kasnijim večernjim časovima stage preuzeti “Electro Deluxe”, sedam najtraženijih muzičara na francuskoj muzičkoj sceni, koji će kod nas nastupiti po prvi put.
Nakon toga, mnogima dobro poznata grupa sa specifičnim muzičkim izrazom “Ničim Izazvan”, zatim “The Brand New Heavies”  iz Londona.

Festival će svoj dobru energiju da nastavi u ritmu muzike našeg Marčela i “Napetog Quintet-a”, a nakon sat vremena će nastupiti Liv Warfield & New Power Generation Hornz.

Nedelja je rezevirsana za Gregory Porter-a, džez ritam koji će vas potpuno obuzeti. 

Save the date!

 

 

  • Share

  • admin (75)
  • Hello Serbia (1201)
  • Comments are closed.